Ochranu majetku mate ve svých rukou

26.02.2012 15:39

Je tomu skutečně tak. Řada lidí si myslí, že koupí daného výrobku jejich investice končí. Omyl, pakliže produkt zakoupíte a přejete si, aby vám nějakou dobu vydržel, začíná tím dlouhá spirála dalších investicí, které mají za cíl co nejvíce prodloužit životní cyklus výrobku – resp. dobu, po který jej můžete používat. Autoplachty a další zakrývací plachty patří k jedné z nejlevnějších a nejúčinnějších variant, kterak váš majetek ochránit po co možná nejdelší dobu.

Ochrana před přírodními vlivy

 

Zvláštní péči je třeba věnovat výrobkům, které jsou určeny pro použití venku – zejména pak automobilům. Tím spíše, když nemáte k dispozici garáž, ve které můžete vaše auto zaparkovat. Hovoříme-li o vozidlech, je jistě každému z nás jasné, že auto, stojící dlouhodobě zaparkované na ulici, je vystaveno celé řadě nebezpečí. Jako první nás samozřejmě napadne počasí a klimatické vlivy. Především zimní měsíce představují pro automobil zaparkovaný na ulici skutečnou pohromu….sníh, námraza, nízké teploty, a všudypřítomná sůl, která doslova rozežírá podvozek vašeho auta. Ani v létě však nemáte vyhráno; naopak příliš vysoké teploty a vedra vašemu automobilu rozhodně nesvědčí a také je zde nebezpečí krup, které vašemu autu dokáží hezky „načechrat fasádu.“

Chcete- li tedy omezit nepříznivý vliv přírodních živlů, používejte autoplachty. Ty vás v konečném důsledku mohou ochránit také před zloději – pakliže máte své auto pečlivě zakryté, zloději se tak značně prodlužuje doba, než se do vašeho auta dostane - nemluvě o tom, že nemusí vůbec vidět, o jako značku se jedná a raději se tedy bude „soustředit“ na vozidla, u kterých bude mít již na první pohled jasno.

Zakrývací plachty však zdaleka neslouží pouze na ochranu aut. Můžete s nimi chránit také váš bazén, do kterého se tak nedostane celá řada nečistot a stejně tak můžete chránit své tenisové kurty, náklad ve vagónech (s pomocí tzv. vagónových plachet), či „zabalit“ svůj plot do speciálního krytí.

Zakrývací plachty skutečně představují poměrně levný, nicméně dlouhodobý způsob ochrany vašeho majetku – jak před vandaly, tak i před rozmary počasí.